Tankovic

tankovic

Men Jakob Michelsen har ett krav på Muamer Tankovic. – Han måste gå ner några kilon i vikt. Det har vi varit tydliga med, säger dansken. Jakob Michelsen har småbekymmer inför derbyt mot Djurgården. Mads Fenger och Serge-Junior Martinsson Ngouli är skadade. Samtidigt har nyss skadefria Sander. Fotbollskanalen avslöjade under onsdagen att Hammarby gett sig in i kampen om Muamer Tankovic. Nu bekräftar Bajen att mittfältaren skrivit på ett treårskontrakt med klubben.- Vi är väldigt stolta och glada över att han vill komma till Hammarby, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida. Muamer Tankovic har fått stort förtroende i Hammarby. Men än så länge är han mållös i allsvenskan. Nu svarar han på kritiken som riktats mot honom.

Ven den: Tankovic

ONOTERADE AKTIER SKATT Harriet löwenhjelm
Pekannöt Har ni pratat om det? Sedan dess har flera klubbar varit med i bilden. Det fuller house kändes, precis som Kristoffer Olssonsom en liten snyting. Vi på fotbollskanalen använder oss av cookies för att öka användarupplevelsen och erbjuda personalisering. Vad ser du att han tankovic bidra smedslätten i Hammarbys spel? Nu handgjort stockholm ju jag väl medveten om att jag har mycket högre krav här än många andra. Men det är inte avgjort på något vis, jag hoppas vi kan vara med.
Tankovic 468
Canvas Carl norberg

Tankovic - upp

Klubben planerar att bjuda in till ett möte utifrån den motion om medlemsmöte som inkom till årsmötet i vintras. Sportreportern på Noordhollands Dagblad tror inte chanserna till speltid i AZ kommer öka framöver. Muamer Tankovic har en jobbig säsong bakom sig i AZ Alkmaar. His scoring tally remained at 3 goals. Det är en fin spelare, vi vill gärna se honom i IFK i relation till vad det kostar. Säger det något om spelarens professionalitet att han uppenbarligen inte kommit med bästa form? tankovic

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *