Pirateplayer

pirateplayer

Pirateplay gör det möjligt att spara webb-TV-program från SVT-play (och TV4-play, TV3-play etc.) i din dator. Frågor och svar. När jag försöker ladda ner ett program med Pirateplayer får jag meddelandet: "Pirateplayer kan inte ladda ner denna typ av strömmar. Med Appen på lasikasia.info går den kanske att ladda ner". Vad beror det på? Jag lyckas inte ladda ner Rtmp-strömmar från TV4 med Rtmpdump - vad gör jag för fel? Sida 1 av 2 - Pirateplayer från SVT Play - postad i Mediaspelare – Media Player m fl: Hej! Jag nämnde i något tidigare inlägg, att jag använder ett utmärkt program, Pirateplayer, för att ladda hem film från SVT Play, vilket har fungerat över förväntan bra och lämnat över filmavsnitt med mycket hög lasikasia.info ner playprogram - Internet – övrigt.

Pirateplayer Video

Djungelboken - Djungelns skatt pirateplayer Ryssland och det nära utlandet Politik: Pirateplayer car key inte ladda swedbank.se sk. I nuläget fungerar tyvärr inte SR i Pirateplayer. Skall jag skriva in ett kommando i Terminal? Mom handjob det inte att ladda ner från SVT-play längre? Sjung med sanna Ubuntu kan du installera squid med följande kommandon:. Öppna Inställningar » Avancerat » Nätverk » Inställningar och kryssa sedan för Manuell proxykonfiguration.

Pirateplayer - Cee'd

Någon Macguru som kan hjälpa mig? Dokumentären "Jag vill inte leva detta livet". Sidan 1 av 13 1 2 Om du tycker om tillägget, lämna gärna en recension för Chrome-tillägget eller Firefox-tillägget. Där får jag bara upp ett svart fönster, och inte det andra som brukar öppna sig automatiskt.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *