Paracord

paracord

Paracord är ett nylonrep som består av en kärna av trådar som omsluts av ett vävt yttre skal. Repet användes ursprungligen till fallskärmslinor för amerikanska militären under andra världskriget. Från att enbart användas av militären spreds sedan användningen till civilt bruk. Paracord har nu blivit ett populärt material bland. Paracord 2 mm och 4 mm i många färger. Paracord Reflex och Glow in the dark är praktiska till armband och hundhalsband. Komplettera med lås och andra tillbehör. Jag visar hur jag knyter ett paracord armband och även hur du ska göra om du vill göra ett bredare.

Paracord - skillnad frn

Schmuckatelli Lanyard med Tennpärla Lanyard till din kniv eller nyckelknippa. Repet kan fås i mängder med olika färger och mönster. Det civila intresset för fallskärmslina har på senare år blivit enormt då folk har insett de otaliga användningsområden som finns för denna fantastiska produkt. Det är då lätt att sprätta upp armbandet eller nyckelbandet och så har man flera meter hållbar lina att använda. Från att enbart användas av militären spreds sedan användningen till civilt bruk.

Paracord - hade varit

Visa 1,00 kr Lägg till i varukorgen. Rutnät Lista Sortera efter -- Pris: Paracorden är dekorativ och praktisk med ett yttre hölje i fina färger runt en kärna av nylonlinor. Skothake i mässing, ca: Nu mera finns paracord att köpa i en rad färg och mönster men även Paracord reflex med invävda trådar som reflekterar i mörkret är kul och praktiskt under den mörka årstiden och Paracord Glow in the dark som lyser i mörker och ger en extra finess till armband mm. Det betyder att den har en hållbarhet på lbs, eller cirka kg. Paracord finns i flera olika varianter. paracord

Paracord Video

How to Make a Mad Max Snake Knot Paracord Bracelet Tutorial

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *