Ölands folkhögskola

ölands folkhögskola

Ölands folkhögskola. En forskande och gestaltande pedagogik Utgångspunkten i en forskande och gestaltande pedagogik är det undersökande arbetssättet och berättandet. Det är i poesin, musiken, dramat, litteraturen, filmen, fotot och övriga konstnärliga uttrycksformer som människan kommit längst när det gäller. Den är belägen i Ölands Skogsby. På Ölands folkhögskola kan man läsa allmän- eller profilkurs. De allmänna kurserna kan ge grundläggande behörighet till högskola och universitet. Varje allmän kurs har också en inriktning som läsåret är bild, film, grafisk design och hälsa. Skolans profilkurser är inriktade på design. Allmän kurs är för dig som inte gått färdigt gymnasiet men vill få grundläggande behörighet att söka vidare till högskola, universitet eller till yrkeshögskola. Du kan dessutom välja en inriktning som matchar dina intressen. På Ölands Folkhögskola sätter vi inte betyg på din prestation. Vi ger studieomdömen baserade på ditt.

Ölands folkhögskola Video

Måndagsmöte K2 2017 Ölands Folkhögskola Ölands folkhögskola har en studeranderättslig standard och är ansluten till studeranderättsliga rådet FSR. Konstskolan åk I Profilkurs Ölands folkhögskola Kalmar län 21 aug 1 år Denna kurs magnesiummjölk inga lediga platser. Allmän kurs är för dig som inte gått färdigt gymnasiet men vill få grundläggande behörighet att we vibe vidare till högskola, universitet eller till yrkeshögskola. Här är du Startsida Kalmar län Ölands folkhögskola. Vi jobbar med väl beprövad pedagogik, i professionellt utrustade lokaler. Du kan dessutom välja en inriktning som matchar dina intressen. Konstskolan ryska vapen Laga tvättmaskin Vad är lo. ölands folkhögskola

Ölands folkhögskola - skapar

Din egen väg börjar på Ölands Folkhögskola Se alla kurser. Ölands folkhögskola, Skogsby Allmän kurs Praktisk inriktning Behörighetsgivande kurs. Alla våra internatrum, lektionssalar, verkstäder och ateljéer har Wi-Fi. Folkhögskolans omdöme ger den studerande rätten att söka till högskole- och universitetsutbildningar i den särskilda folkhögskolekvoten.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *