Nancy shevell

nancy shevell

Paret började träffas Och trots åldersskillnaden – Paul är 68, Nancy 51 – ska de vara i det närmaste själsfränder: – De har rätt kemi, båda är coola, avslappnade och optimistiska, säger en källa till People. Redan för ett år sedan började källor kring världsstjärnan spekulera i om det var en förlovning. Nancy Shevell sa ja till sin Paul McCartney och popikonen är nu gift för tredje gången. McCartney, 69, och hans fästmö, amerikanskan Nancy Shevell, 51, vigdes inför ett trettiotal gäster – bara familjen och de närmsta vännerna. Men omvärlden fick ändå se de lyckliga två, klädda i sina finaste kläder. Kanske tack vare hans 18 år yngre fru Nancy Shevell som har inspirerat honom till nya albumet ”New”. – Jag skrev det för att jag hade en ny kärlek i mitt liv, säger McCartney om amerikanskan som han firar pappersbröllop (2 år) med på onsdag. - Eftersom hon var i New York brukade jag vakna fem timmar.

Nancy shevell - Den

Den gamle hederlige beatlen Sir Paul McCartney tog uttrycket "tredje gången gillt" på allvar när han den 9 oktober äktade sin tredje fru, den vackra och 18 år yngre amerikanskan Nancy Shevell. Drömskt i Marocko Föreställ er en svit med avslappnande och intim atmosfär och tillhörande terrass eller privat trädgård och ni har hamnat i drömmen om Club Med i Marrakech Riad. Titiyos bebislycka — har fått en dotter - Seychellerna - Tropisk njutning. Hitta er egen ö. Design och lyx är inte vad man förknippar med Playa del Inglés, men hela Gran Canaria håller på att förändras, inte minst tack vare de inhemska turisterna från Barcelona och Madrid som ställer höga krav på såväl restauranger som på hotell och barer. Här är tipsen som hjälper er att byta ekonomiklassbiljetten mot busniess class — på flygbolagets bekostnad. Har du koll på talsmusiken? Blondinbella får kritik sverige em kval extrema bäckström - Titiyos bebislycka — har fått en dotter - Paul McCartney är på kärlekssemester med sin nya flamma Nancy Shevell. Thailändsk tradition och modern lyx I november slog Como Hotels upp dörrarna till nya tillflyktsorten Point Yamu i Phuket. Svart diskmaskin klippte jag håret - 6 mckenzie

Nancy shevell - jag med

Hitta er egen ö Thailand, visst älskar vi detta underbara land som så länge har lockat oss frusna nordbor med sin fantastiska natur och gemytliga atmosfär. Vi har ätit middagar i glaskuber uppställda på taken till några av Europas mest ikoniska byggnader, bott i gamla omgjorda containrar och plockat snordyra märkesplagg från nyinförlivade  Läs mer ». Krabikustens bästa upplevelser Redaktionen korar thailändska Krabikustens bästa upplevelser. Bland annat Mauritius och Hawaii har stuckit iväg rejält, men absolut mest har Seychellerna ökat. Bland andra Ringo Starr och hans Barbara Bach var på plats för ceremonin. Vill du hyra ett slott eller en villa, bo på romantiska herrgårdar, hotell och värdshus, vi hjälper dig att hitta rätt.

Nancy shevell Video

Paul McCartney on dating (or not)Renee Zelwegger, Christie Brinkley, Rosana Arguette & Nancy Shevell

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *