Löfven presskonferens

löfven presskonferens

Under måndag eftermiddag kallar statsminister Stefan Löfven till en större presskonferens. Foto: Vilhelm Stokstad/TT. Stefan Löfven bröt tystnaden om outsourcingen av it-driften på Transportstyrelsen under söndagkvällen och kallar det som hänt ett haveri. Professorn i statsvetenskap vid Göteborgs. Stefan Löfven kommenterade på en presskonferens under EU-toppmötet i Göteborg den senaste tidens upprop: – Jag är förskräckt av att lyssna på dessa hemska erfarenheter. Det är äckligt. Vi kan se detta i hela samhället, i industrin, bland skådespelare, politiker och studenter. Han uppmanar drabbade. SVT rapporterade · LIVE: Löfven presenterar sin nya regering. 25 maj God förmiddag och välkommen till denna direktrapportering av den pressträff som statsminister Stefan Löfven (S) väntas inleda klockan i dag. SVT · Erik Grönlund. 25 maj Vad är då föremålet för denna presskonferens?

Löfven presskonferens Video

Säpochefen: "Har varnat för detta i fem år" - Nyheterna (TV4) löfven presskonferens

Löfven presskonferens - strker

På frågan om hur han skulle agera om ett nytt misstroendevotum väcks mot Hultqvist svarar Löfven:. Ygeman avgår på eget initiativ. Efter Alliansens misstroendeförklaring ombildas regeringen. Hon avgick nyligen som kommunalråd i Kristianstads kommun. Jo, efter en stormig politisk vår, inte minst inom Miljöpartiet där både bostadsminister Mehmet Kaplan och klimat- och miljöminister Åsa Romson avgick inom loppet av några veckor, har Stefan Löfven annonserat att en regeringsombildning är på gång. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna.

Löfven presskonferens - Orkar inte!

Lossade A-traktorns kabel — fick 16 i böter — Förarens pappa: HIF förstärker från allsvenskan - TV · Farliga omkörningar av plogbil upprör på nätet Trafikverket: Sextrakasserad av en ministerkollega - Han kallade då hanteringen av de känsliga uppgifterna för ett "haveri". Logga in Skapa konto Logga in Skapa konto. Anders Ygeman lämnar sin post som inrikesminister.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *