Våffelsmet

våffelsmet

Här hittar du de bästa och enklaste grundrecepten på våfflor. Testa exempelvis våffelsmet till äggvåfflor, frasvåfflor och goda proteinvåfflor. Hur länge klarar sig en våffelsmet innan man måste grädda den? Blir det sämre kvalité på våfflan om man väntar en längre stund innan man gräddar dem? - Elin B. Våfflor brukar bli bäst om smeten får stå någon timme innan de gräddas. Det går fint att spara våffelsmet över natten i kylskåp. Recept och foto: Peppar och salt. En klassisk våffelsmet med smör och mjölk som ger ett underbart frasigt resultat till dina våfflor. Servera med sylt, grädde eller vaniljglass! våffelsmet

Våffelsmet Video

Bästa färdiga Våffelmixen - Stort test av färdiga våffelmix Annorlunda burgare med hemmagjord dressing och guacamole. Rör i mjölk lite i taget. Överblivna våfflor kan också förvaras på en tallrik övertäckt med plastfolie i kylen. Franska pepparkakor är egentligen ej franska men de kallas det. Av Vilken kanal sänder os Mattsson, Receptfavoriter nordkorea ledare, Copyright © Gott berg flyttar in både jordgubbssylt och kallrökt lax till exempel. Julsnittar med knäckebröd, skinkröra och fikon.

Våffelsmet - iPhone

Det bästa är att frysa in överblivna våfflor. Häll i mjölk, smält smör eller olja samt eventuella ägg och rör ihop. Vispa därefter ner resten av mjölken, det smälta smöret och ev. Spara det som en favorit! Så här tillagar du receptet 20 minuter: Julsnittar med knäckebröd, skinkröra och fikon.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *