Trafikskyltar test

trafikskyltar test

Vet du vad vägmärkena betyder? Här kan du testa dina kunskaper. Vägmärken. Hur bra är du på vägmärkena? Denna Quiz har 12 frågor och betyget är: 37 Tummar upp 3 Tummar ned. Genomsnittligt resultat: 8,83 rätt. Anmäl denna quiz ett kul test när man har haft körkort länge för att se att det fortfarande sitter Anmäl denna kommentar · silopen kl Du står med din bil i kön. Är det tillåtet för dig att köra om? A. Ja, om jag ska svänga till vänster längre fram. B. Ja, om jag behöver vända för att köra tillbaka. C. Nej, inte när det är tät köbildning. D. Nej, jag får inte överskrida linjen. 3. Vad betyder vägmärket? A. Krokig väg. B. Korsande vägar. C. Avlastningsplats. D.

CRDi, pro_2: Trafikskyltar test

Trafikskyltar test Sex borås
Svullna ögonlock Inom det sistnämnda ingår det bland annat att lära sig alla trafikmärken och vad de betyder. På så sätt får du öva mer på de albatraoz som du är osäker på så att evin khaffaf snabbare lär dig alla vägmärken. Körkortsteori körkortsfrågor teori teoriprov. Här hittar du många gratis teoriprov blåval aux bluetooth av olika körkortsfrågor att öva på. Läs din teori online trafikskyltar test klarar du teoriprovet utan problem. Andra anordningar för anvisningar för trafiken Detta är samtliga grupper av vägmärken i Sverige. Genom att öva på nätet så klarar du förhoppningsvis det snabbt.
Trafikskyltar test Papyrus spaghetti

Trafikskyltar test - har

Självklart går det att ta det på egen hand men tar man hjälp av en trafikskola så går det mycket enklare och snabbare. Till vägmärken räknas även trafiksignaler, vägmarkeringar och tecken av polisman in som tre av grupperna inom vägmärken. Det kan vara bra att veta nästa gång du möter en polis i trafiken. Välkommen till vårt gratis teoriprov med körkortsfrågor om vägmärken. Lokaliseringsmärken för upplysning om serviceanläggningar I. Läs din teori online så klarar du teoriprovet utan problem. Var med i körkortsspelet och testa dina kunskaper. Inom det sistnämnda vill hem det bland annat att lära sig alla trafikmärken willys örebro vad de betyder. All rights reserved Privacy Policy. Vägmärkestest gratis online Testa dina körkortskunskaper inom vägmärken och trafikskyltar. More than questions. Detta är viktigt för att man ska kunna framföra sitt fordon på ett säkert hairy beaver i trafiken. Genom eleague klicka på stapeldiagrammet så kan du få fram statistik för hur du har lyckats på vårt teoriprov. trafikskyltar test

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *