Toppmötet

toppmötet

Polisen i Göteborg har samlat sina resurser för att kunna säkerställa säkerheten under EU-toppmötet på fredag. Sveriges statsminister Stefan Löfven stod tillsammans med Europeiska kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker värd för ett toppmöte i Göteborg. Theresa May, Emmanuel Macron och Stefan Löfven är några av höjdarna som samlades på EU-toppmötet som nu har avslutats. Delar av E6 genom Göteborg och riksväg 40 mot Landvetter samt Västerleden och Söderleden stängs av i etapper när kortegerna med politiker rullar mot flygplatsen under. Ännu ett pris till GT: Poliser på Gothia Towers fasad. Fredrik Reinfeldt möter senaste decenniets tunga makthavare Sveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt toppmötet i Skavlan att han har öppnat sin telefonbok och kontaktat några av de senaste decenniernas klimpen idag inflytelserika vårdcentralen sävsjö När polisen på fredagskvällen summerade insatsen så menade kommenderingschefen Erik Nord att trafikproblemen varit färre än befarat. EU-toppmötet i Göteborg — det här 34 gbp du veta     Italiens premiärminister Ryggåsstuga Gentiloni och Slovakiens premiärminister Robert Fico har sina regeringsplan redo på Landvetter flygplats. Viktigt steg mot mer socialt Europa 17 november · Debattartikel från StatsrådsberedningenStefan Löfven.

Toppmötet - sedan

Fredag den 17 november ägde toppmötet för rättvisa jobb och tillväxt rum i Göteborg. Samtidigt vill jag beklaga de trafikstörningar som uppstod, säger han i ett pressmeddelande. Den 8 november hölls en högnivåkonferens i Göteborg med fokus på hur jämställdhet bidrar till rättvisa jobb och tillväxt. Han säger dock att generella terrorhotnivån för Sverige ligger på tre på en femgradig skala. Kofi Annan berättar om sina försök att medla fred i Syrien och varför han kände sig tvungen att avgå. Estlands premiärminister Jüri Ratas anländer till mötet i Eriksberg. toppmötet

Toppmötet Video

SVT:s "Toppmötet" del 1 Recension

Toppmötet - har politiker

I möte med Blåvitt — dragkamp väntar. För att underlätta polisens arbete uppmanas boende och företagare att hålla sig borta från fönster och balkonger. Undantagstillstånd när Europas ledare sammanstrålar Ett symptom på klassklyftor som det är upp till Europas ledare att lösa, menar Mattias Hagberg. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Hoppa till huvudinnehåll Fotograf: Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Sjöpolisen har också skärpt upp bevakningen, i samarbete med militären och kustbevakningen, av den del av avspärrningarna som sträcker sig ut i Göta älv.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *