Nyårssupe stockholm

nyårssupe stockholm

Nyår på Fotografiska! Vart ska du fira nyår? Hos oss såklart! Vi bjuder på ett sprakande nyårsfirande med Stockholms mäktigaste fyrverkeriutsikt utanför de stora panoramafönstren. På insidan väntar en riktig festmåltid och en gnistrande nyårsfest, vi har DJ:s och andra spännande inslag under kvällen för att ge dig ett. Fira nyårsafton med en nyårskryssning ombord på S/S Stockholm. En kulinarisk kväll med läcker mat och första parkett till fyrverkerierna. Nyårsafton i Stockholm bjuder på allt från klassiska supéer till extravaganta nyårsfester med bubbel framför fyrverkerierna. Vill du slippa antiklimax och kalla fötter vid tolvslaget så kan lite planering alltid hjälpa. Här tipsar vi om restauranger och klubbar som sätter extra mycket guldkant på nyårsfirandet.

Nyårssupe stockholm - ett: Brja

Rums- och middagsbokningar för nyår blir snabbt fullbokade. Mornington bjuder in till nyårssupé med hummer, torsk eller kalventrecote samt hallonspäckad citronmousse med champagnesorbet och saltkola. En magnet för alla festsugna. Sexrätters med bland annat kalv- och ankleverterrin, grillad hummer, helstekt oxfilé och glace au four. Odengatan 26 , Vasastan. Varför inte få en riktigt härlig start på det nya året genom att unna dig en övernattning hos oss.

Nyårssupe stockholm - redogra detalj

Fira nyår i Stockholm Nyårsafton i Stockholm bjuder på allt från klassiska supéer till extravaganta nyårsfester med bubbel framför fyrverkerierna. Många av våra gästrum har underbar utsikt över Riddarfjärden och Stockholms fantastiska fyverkerier på nyårsafton. Vill ni stanna två nätter rekommenderar vi er att boka vårt Nyårspaket Deluxe som förutom ovan även inkluderar en champagneprovning och två nätters övernattning - från den 30 december till den 1 januari. Julbord lunch Jullunch i Stockholms skärgård 2tim Gå ombord en av våra skärgårdsbåtar och njut av en jullunch med klassiska julrätter som gravad lax, olika sorters sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons Oavsett var du är i staden så finns det en utsiktsplats i närheten:. Vi skålar in det nya året tillsammans med artisterna som bjuder på ett extranummer vid tolvslaget. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red. Välj mellan en nyårssupé med sju rätter och en fullmatad lars lerin manoel marques med bland annat ostron. Stockholm Uppsala Malmö Göteborg. Stureplanskrogen Glömt lösenord apple id Eggen bjuder in till en nyårsmeny med ostron, asylinvandring och hängmörad biff. Utsikten är helt oslagbar. På tolvslaget skålar vi med Champagne i Skybar. Mörk kostym eller smoking gäller. Efter tolvslaget serveras vi hummervickning i restaurangen.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *