Mellansvenska handbollförbundet

mellansvenska handbollförbundet

Det har från och till varit anmälningsstrul inför Spelarutbildningsläger 4 för pojkar och flickor födda på lördag i Katrineholm. Nu har vi arbetat om länkarna en del och hoppas det skall funka bättre. Vi har dessutom förlängt anmälningstiden Läs mer. Två åriga handbollsdomare blev i mars utsatta för hets och hån av en ledare. Den ena domaren tog så illa vid sig att hon inte klarade av att döma klart matchen, skriver Eskilstuna Kuriren. Ledaren straffades av Mellansvenska handbollförbundet som stängde av personen för grovt osportsligt beteende. På lördag den 18 november går det fjärde lägret för Pojkar och Flickor av stapeln i Katrineholm. I boxen "Spelarutbildning - läger 4" finner ni mer information om lägret. I dagsläget är det st spelare och 12 st ledare/tränare anmälda till dagen. Det visade sig att några spelare anmält sig till ledarträffen men det är.

Mellansvenska handbollförbundet - blandat med

Vi har fått ny hemsida då Svenska handbollförbundet samlar alla distrikt på ett och samma ställe. Ett stort grattis säger vi till våran Meeri Maaranen som fyller 65 år i dag onsdag. Kompetens utbildningar inför TS1 9 maj! Ni glömmer väl inte att registrera er förening på spelahandboll. Spelarna visade upp en härlig attityd och driv under hela dagen. Kostutbildning- Mat för unga idrottare, Idrottskadekurs, Knä- och axelkontroll.

Mellansvenska handbollförbundet - september ppnade

LOK-stöd kan sökas av föreningar som driver barn- och ungdomsidrott år. Nästa utbildningstillfälle för oss blir det tredje lägret för Pojkar och Flickor födda i regionen. Inbjudan till P Östergötlands breddläger 2 och kallelse till F Sörmlands utvecklingsläger ligger nu ute under distriktslag. Utbildningsdagen innehållandes kostutbildning, idrottsskadekurs samt knä- och axelkontroll kurs måste tyvärr ställas in pga för få anmälda. Svenska spelare finns nominerade. mellansvenska handbollförbundet

Mellansvenska handbollförbundet Video

EHF Domarfilmer

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *