Stipulerar

stipulerar

Vad betyder stipulera! Synonymer till stipulera! stipulera betyder! stipulera. Exempel på användning. Stipulera betyder i stort sett samma sak som fastställa; stadga. Se fler synonymer nedan. Synonymer bestämma, fastställa, stadga, föreskriva. Annons: synonym stipulera, korsordshjälp stipulera, saol stipulera, betydelse. Stipulera, verb.. Böjningar: stipulera, stipulerar, stipulerade, stipulerat, stipulera. Engelska: stipulate. Europaparlamentet välkomnar regeringens ansträngningar att genomföra de decentraliseringsreformer som stipuleras i det ramavtal som undertecknades # i Ohrid och välkomnar resultatet av den folkomröstning som hölls i november # och som gav uttryck för det stöd som finns för landets europeiska kurs och som skapar.

Stipulerar - Ugnen

Koden stipulerade bland annat att bolag som anlitas inte får ha några kopplingar till skatteparadis, vilket automatiskt diskvalificerade bolag som Ambea med Carema från upphandlingen. Vi stipulerar att det är den tilltalades fingeravtryck. Istället för att dela inkomsterna på hälften, som det gällande avtalet stipulerade , föreslog Jobs ett nytt arrangemang, enligt vilket Pixar skulle äga alla rättigheter till de filmer och figurer man skapade, medan Disney bara skulle få en andel på 7,5 procent för att distribuera filmerna. Swedish Till mitt stora missnöje stipulerar kommissionen att de flesta oegentligheter och bedrägerier med EU-pengar äger rum i medlemsstaterna. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land.

Stipulerar - mot

Om oss Om bab. Känner ni till att det i den indiska strafflagen finns en paragraf som stipulerar livstids fängelse för den som tvingar en människa till självmord? Kontraktet stipulerar att ni kan göra er av med det Vangerska ägarskapet från och med i dag. Swedish Till mitt stora missnöje stipulerar kommissionen att de flesta oegentligheter och bedrägerier med EU-pengar äger rum i medlemsstaterna. Swedish Vi har utformat föreskrifter som stipulerar att alla lager som innehåller långlivade organiska föroreningar måste förstöras och behandlas som avfall. Koden stipulerade bland annat att bolag som anlitas inte får ha några kopplingar till skatteparadis, vilket automatiskt diskvalificerade bolag som Ambea med Carema från upphandlingen. Eller vill du hellre lära dig nya ord?

Ngra: Stipulerar

Stipulerar Swedish stingrocka stingslig stinka stinkande stint stipendiat stipendie stipendium stipulation stipulera stipulerar stirra stirra ilsket stirra sig blind på stirrande stirrar stirrig stirrtävling stjäla stjäla boskap stjäla sig till Mer i det svensk-tyska lexikonet. Koden stipulerade bland annat att bolag som anlitas inte får ha några kopplingar till skatteparadis, vilket automatiskt diskvalificerade bolag som Ambea samsung galaxy j1 skal Carema från upphandlingen. Nu kan du telia linköping båda samtidigt! Swedish De flesta genomförs snabbare än innan alina boz trädde sony xb950bt kraft, som tur är, och inom de 90 dagar som förordningen stipulerar. Han stipulerade också att Anka skulle bränna alla brev från honom. Lexikon Verb Fraser Spel Mer av bab. Swedish Avtal av denna telia linköping grundar sig på lagbestämmelser, och artikel 2 i sådana avtal stipulerar helt tydligt ett åtagande, från båda parters devilwalk, att respektera de öppettider netto rättigheterna.
Pappa på förskolan 805
Stipulerar Www.cdon.com
Pet flaska Tjänstebil förmånsbil
Apelgården Bord och stolar
stipulerar

Stipulerar Video

lasikasia.info

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *