Sk[netrafiken

sk[netrafiken

Välkommen till Skånetrafikens officiella Youtube-kanal. Här lägger vi upp videoklipp som kan vara till nytta för dig som reser med oss. Skånetrafiken finns t. Skånetrafiken har sitt huvudkontor i Hässleholm (på Andra Avenyn) med filial i Malmö (på Dockplatsen) samt ett utvecklingscenter kallat Labbet på Malmö Centralstation. Skånetrafiken har kundcentral i Malmö, på Centralstationen, Triangeln, i Lund på järnvägsstationen, i Kristianstad på Centralstationen och i Helsingborg. Nästa vecka gäller nya tidtabeller om du åker med Skånetrafikens tåg och bussar. Anledningen är bland annat nya mönster för hur vi reser.

Sk[netrafiken - tog

Dess uppgifter innefattar planering, upphandling och marknadsföring av kollektivtrafik i Skåne län. Översikt Musik Video Topplistor. Man erbjuder rabatt för studenter, och på sommaren säljs ett speciellt sommarkort "Jojo sommar" giltigt i Skåne län 15 juni till 15 augusti. Skånetrafiken är en förvaltning inom Region Skåne Skåne läns landsting. Organisationen bildades 1 januari , sedan Kristianstads län och Malmöhus län slagits ihop och Region Skåne bildats efter valet Ge oss gärna feedback eller be om hjälp via Skånetrafikens Kundtjänst.

Sk[netrafiken - Storm

I den här versionen har vi: It shows no active ticket!?!?!?!! Antal resenärer på Skånetrafikens bussar är ,9 miljoner år Köparen betalar med sitt bank- eller kreditkort. I vilket fall funkar det inte. Hälsningar från app-teamet på Skånetrafiken. Före hade Länstrafiken Malmöhus ett gult M i en röd boll som logotyp och man hade en grå färgsättning med röda och gula bårder på bussarna i länet. sk[netrafiken

Sk[netrafiken Video

Malmös bästa busschaufför I Malmöhus län var bussarna och tågen lila, med ett egna pommes frites i ugn Sk[netrafiken på en gås som logotyp. Översikt Musik Video Topplistor. Betalning görs med kort utfärdade av Mastercard eller Visa eller med faktura från Klarna. Bra att Skånetrafiken hänger med i tiden. Hämta iTunes nu så kan du hämta gratisappen Skånetrafiken av Region Skåne. Före hade Länstrafiken Malmöhus ett gult M i en röd boll tv licens pris logotyp och man hade en grå färgsättning med röda och gula ntflix på bussarna i länet.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *