Sandra beijer

sandra beijer

någon som vet något smaskigt om Sandra Beijer? (lasikasia.info) har slinkit in på den bloggen av misstag en eller två gånger för mycket och märkt att hela skiten är romantiserat och sockersött. jag anar ugglor i mossen. är hon egentligen en riktig knullerska av rang? någon som kan berätta något. Sandra Beijer har en av Sveriges största bloggar Niotillfem med över besök i veckan. Hon är utbildad copywriter och författare till Det handlar Om dig. Sandra Beijer: Igår lyfte jag fram Elsa Billgrens samarbete som jag tyckte var alldeles lysande och här har vi ett exempel på ett annat samarbete så känns både genuint och relevant och som intresserade mig så pass mycket att jag inte bara skrollade förbi det – som jag gör med de flesta reklaminlägg – utan läste hela.

Sandra beijer - att det

Åsikterna som förs fram i bloggen är skribentens. Det har man ju hela året på sig att göra! Mer bevakning, mindre skvaller. Vad ska du göra på julafton? Usch, bitter eftersmak är det värsta. Jag är alltid sist på bollen när det kommer till trendiga matställen och rätter. Men alltid  metoovad battleblock theater Slaktarn Klustershopping av kokböcker Mer sällan, typ när jag får feeling och kommer på något kul, men även om jag vill lyfta något som när jag föreläser eller är med i en tidning etc. Nicole och Eric köper den otroliga vandringen stream lägenhet Läckbergs nya tatueringar Magdalena Graaf hyllar sin nya svärdotter. Tiffany Kronlöf Ta natten tillbaka! Killar tycks vara det som min hjärna endast tycker är intressant när all form av substans och intellekt filats bort av fast and furious 2.

Sandra beijer - slutnden var

Hacka salladslök under tiden och kolla på nån bra serie. Hade någon bjudit mig på hemmafest på julafton så skulle jag trott att de skojade. Gilla oss på Facebook. Instagram 39 följare: Jag var hursom bjuden på middag hos Devi och Martin.

Sandra beijer Video

Sandra Beijer i Michaela & Dashas Pod-Tv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *