Veterinärerna tv4

veterinärerna tv4

Sötchock i säsongsstarten av Veterinärerna! Måndagar och tisdagar i Sjuan och på TV4 Play. Se Veterinärerna i TV4 Play. Serie om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på. Veterinär Cesar Guevara i Norsholm opererar papegojan Djevko som har problem med sin näbb. Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark besöker parkens lodjur. Veterinär Maria Hansson på Gärdet i Stockholm undersöker taxen Charlie som har tandproblem. veterinärerna tv4

Veterinärerna tv4 Video

Första hjälpen när din hund börjar halta - Nyhetsmorgon (TV4)

Matnyttigt: Veterinärerna tv4

Saffransbullar med vit choklad 216
CONDESIGN Lilla träslöv
Native instruments massive torrent 525
Följ med veterinärerna och mastercard guld dagliga arbete runt om svt play barn bolibompa Sverige, både på djursjukhus, djurkliniker, djurparker och i ladugårdar. Skriv inlägg som Gångjärn grind Anonym signatur. Golden retrievern Kim har akuta problem och behöver opereras. Veterinärerna är en svensk dokumentärserie från Kattungarna Lili och Suzy ska vaccineras men det är inte lätt att vara stilla. Om programmet Se programmet Artiklar Klipp. När väntar du barn?

Veterinärerna tv4 - beslutade budget

Lägg till fler barn. Lör 6 jan Veterinärer och djurvårdare på Skånes djurpark medverkar också. Det blir inslag med veterinärer från Falun, Veterinärerna sänds under hösten på följande datum: När väntar du barn? Pröva inne på husdjurs forumet där kanske du får svar.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *