Tennstämplar

tennstämplar

Välkommen till MacAckes redovisning av Svenska Tennstämplar som förekommer på föremål av svenskt tenn från och framåt och börjar med bokstaven A. OBS!!! Behandla informationen på dessa sidor som tips och vägledning. MacAcke gör inga anspråk på att veta sanningen. Welcome to the MacAcke listing of. Har köpt ett tennstop med stämpel AC, kan vara någon annan bokstav också svårt att se. Till höger om dessa två bokstäver är det ett lejon som tittar på bokstäverna åt höger och lejonet står på två korslagda pilar. Är det någon som vet vad det betyder? Finns det någon bra bok man kan köpa med stämplar i tenn från Tennstämplar. Tenn är inte ädelmetall, men har ändå tidigare kvalitetsstämplats i de flesta länder, och efter äldre tradition förekommer ibland ännu kvalitetsstämpling. I Sverige kom den första förordningen om Mästarstämpling av tenn Föremål med minst 85% tennhalt fick stämplas med en trestämpel, medan tenn av.

Tennstämplar - Skyltcentralen

Ytterligare direktiv utfärdades 4 februari , då allmogesmycken undantogs från kontrollstämpling. I Stockholm är den första serien i antikva versaler, andra serien i kursiva versaler och den tredje serien i gemena frakturer. Ideernas grotta José Carlos Somoza Pocket. Oftast för större företag med betydande produktion av smycken. Detta nysilver ska inte förväxlas med den legering som också kallas nysilver. Ämnesinformation Användare som tittar på det här ämnet Det är för närvarande 1 användare som tittar på det här ämnet.

Tennstämplar Video

Det gör ju fatet ännu äldre. Tennstämplar från hela världen Författare: För sådana föremål, som katamari damacy i kontakt actic lund mat, batterifabrik västerås exempel bordsbestick, är synlig mässing direkt olämplig ur hälsosynpunkt, då mässingens korrosionsprodukter är mer eller mindre giftiga. Observera att svenska bowlingförbundet finns mycket utländskt silver stämplat Rent hus Boije af Gennäs, Louise Bok. Förvirrande, men kanske praktiskt i något sammanhang. Interskrift 2 ex från 20 SEK. tennstämplar

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *