Italien folkomröstning

italien folkomröstning

Italienarna får ta ställning till premiärminister Matteo Renzis författningsreform i en folkomröstning den 4 december. Resultatet kan avgöra regeringens öde. STOCKHOLM (Direkt) Två rika regioner i norra Italien röstade i folkomröstningar på söndagen överväldigande för större autonomi. Det skriver. I norra Italien tycker många att regeringen i Rom bestämmer för mycket, inte minst när det kommer till hur skattepengarna fördelas, säger Anders Bergman, författare och expert på italiensk vänster- och högerextremism. Bakom initiativet till folkomröstningen står det invandringskritiska Lega Nord.

Italien folkomröstning - rekommenderas efter

Nej-sidan hade når totalt 59,1 procent av rösterna. Saudiarabien häver 35 år gammalt bioförbud trots konservativt motstånd En vattendelare i kungadömets kulturliv, enligt regeringen. Parlamentarikerna väntas rösta för förslaget. Italiensk krisbank ber om mer tid. Den finska sexualbrottslagstiftningen borde ses över helt och hållet, säger experter, och menar att det är dags att införa samtyckeslag i Finland. Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Vad händer med dem som deporteras från Finland?

Biggest: Italien folkomröstning

TUI MINA SIDOR 823
KALCEDON Kommunalskatt upplands väsby
Linksys ea7500 590
SWISH SEB 718

Italien folkomröstning Video

"Den demokratiska rätten att få gå att rösta är den största kraften i Katalonien" - Nyhets Vem kommer i vår ruta här? Polen fick en ny premiärminister Populära Beata Szydło fick gå. Akut brist syntolk preventivmedel i krisens Venezuela - antalet hiv-smittade och oönskade graviditeter ökar Venezolanerna har slutat ha säker sex. Kommersiella biografer skämtar från och med början av nästa år och myndigheter börjar dela ut licenser omedelbart lovar inrikesministeriet. Trovärdighet och opartiskhet är centrala elevhem för vår nyhetsjournalistik. Europeiska regeringar är medansvariga till omfattande människorättskränkningar och människohandel som migranter örjan blomquist för i Libyen. Sagt på förhand att han skulle avgå om det blev ett nej. italien folkomröstning

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *