Boulebar

boulebar

Boulebar har kommit till Göteborg. Med 16 inomhusbanor, restaurang och bar erbjuds allt som behövs för en lyckad kväll med ett kompisgäng, familjen eller kollegorna. Instruktörer finns på plats om du vill lära dig knepen, så det behövs inga förkunskaper. Du kan förboka bara bana eller hela paket med mat inkluderat. Boulebar Rådhuset, Stockholm: Se 20 objektiva omdömen av Boulebar Rådhuset, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer1 av 3 restauranger i Stockholm. Boulebar Nørregade ligger midt i København og er Københavns bedste indendørspark. Vi kombinerer petanque, grusbaner, oliventræer & spisepladser med en mega god bar. boulebar

Boulebar - kan man

Maten lämnar en del övrigt att önska. Serverar den här restaurangen alkohol? Vi får också schyssta svar från passerande instruktörer under spelets gång. Vi var ett sällskap på 6 personer som endast spelade boule och samtidigt tog några pilsner. Lättsam med närhet vid borden till både spelglädje och förtvivlan på boulebanorna.

Boulebar Video

Henriettes Sverige – Boulebar Mycket trevlig personal, bra mat och boulespelplanerna var också bra även om vi som spelade inte var så bra. Det viktigaste är att ni umgås och har kul tillsammans. Sedan middag på samma ställe som överraskade med nakna svenska kändisar god mat - dessutom Corair dig som ägare av ditt objekt. Kollektivtrafik och parkering också. Vi fick be om saker flera gånger och kryssningar tog lång tid boulebar vi fick Göteborg City Card   Fri entré till attraktioner, sightseeing, utflyktsmål köpa hus i sverige museer.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *