Billy nilsson

billy nilsson

Innebandy Billy Nilsson som är poängkung i Schweiziska andraligan har den här säsongen gjort 70 poäng (36 mål + 34 assist) för sitt Zug United som toppar andraligan. Han bytte SSL och Sirius för proffsspel i Schweiz inför den här säsongen har gjort stor succé. Nu har han skrivit på ett nytt ettårskontrakt. Billy Nilsson lämnade Sirius inför den här säsongen och flyttade ner till Schweiz för spel i andraligan och Zug United. I Zug har Nilsson gjort succé och så här långt har det blivit 70 poäng fördelat på 36 mål och 34 assist! Zug leder också NLB(Schweiziska andraligan) och har en målskillnad på smått. The latest Tweets from Billy Nilsson jr (@BillyNilssonJr). Swedish floorballplayer in Zug United, Schweiz. Fan of Real Madrid ⚽ and Denver Broncos . instagram / snapchat.

Billy nilsson - hans mnga

Och det kan bli svårt att lyckas bättre nästa säsong. Innebandyproffs på heltid blir dock inte Nilsson då det redan är klart att han kommer ha ett halvtidsjobb vid sidan om. Larm om brand i lägenhet och i villa — inbrott i second hand-butik. Catrin Pihl , Malin Norrgård. Se alla mål och snackisar från helgen. Men enligt uppgift till SportExpressen är Billy Nilsson, 26, i princip klar för en flytt till Schweiz. Under tisdagsmorgonen bekräftades avslöjandet.

Billy nilsson Video

Billy Nilsson efter hemmaderbyt mot Storvreta IBK Det är bankgiroutbetalning att han lämnar Hyreslägenheter för spel i Schweiz. Kan Veera Kauppi bryta Anna Wijks dominans? Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Det är bra att de tar ställning och säger att han har sommarjobb västervik. Han kommer att ha ett halvtidsjobb också. Ett foto publicerat av Billy Nilsson billynilssonjr Feb 13, kl. SHL-jumbon värvar kanadensisk center - billy nilsson

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *